Leasing Hitachi bij MiniMachine Leasen.nl

leasing hitachiHeeft u leasing Hitachi nodig? Graafmachines zijn een dure aanschaf en als startende ondernemer of ZZP’er is dat voor u een te grote investering. Dan bent u bij MiniMachineLeasen.nl aan het juiste adres om een graafmachine te huren. Als u kiest voor leasing Hitachi dan hoeft u geen dure aanschaf te doen en kunt u toch gebruik maken van een gloednieuwe machine van Hitachi. Het is een ideale constructie voor elke ondernemer die geen risico wil lopen. Leasing Hitachi kan bij ons tegen aantrekkelijke voorwaarden die wij zorgvuldig met u door zullen spreken. Als u een kijkje neemt bij ons aanbod kunt u al onze prachtige machines zien. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden. Hitachi is een merk van wereldklassen en de machines zijn dan ook betrouwbaar en duurzaam. Ze beschikken allemaal over de hoogwaardige techniek waar Hitachi om bekend staat. De machines zijn beschermd tegen onverwachte schokken, makkelijk te transporteren en soepel te bedienen. Degene die de machine bedient kan rekenen op comfort en veiligheid. Met hun grote werkbereik zijn het echte krachtpatsers terwijl het toch compacte machines zijn.

Leasing Hitachi: voor elke ondernemer!

Heeft u Leasing Hitachi nodig? MiniMachineLeasen.nl opereert landelijk en wij vinden het geen enkel probleem om uw machine op locatie af te leveren. U heeft de mogelijkheid om de leasing Hitachi machine eerst te komen bezichtigen. Ons bedrijf is gevestigd in Dongen (Noord-Brabant), vlakbij Breda. Het beste kunt u eerst een afspraak maken zodat u zeker weet dat wij tijd voor u hebben. Wij beschikken over een werkplaats waar wij gepland onderhoud uitvoeren maar waar wij ook acute storingen oplossen. Deze service vinden wij heel belangrijk. Als u ons benadert gaan wij met u in gesprek over wat het meest geschikte product voor u is en de looptijd en bedragen worden afgestemd op uw situatie.

Leasing Hitachi: groots aanbod!

Het grote voordeel van een graafmachine leasen is dat de machine als het ware ‘naar u toe komt’. Elk huurbedrag is een soort investering, als de laatste afgesproken termijn is betaald dan is de machine helemaal van u. En dat terwijl u een sterk gereduceerd huurtarief betaalt. Wij hanteren de slogan”: ‘Bij ons speelt u verleden geen rol, wat telt is nu en de toekomst’. Ook BKR registratie hoeft geen enkel probleem te zijn. Huurkoop is het ideale concept voor elke ondernemer. Omdat de investering van de aanschafprijs over meerdere maanden verdeeld wordt kan dit voor uw boekhouding een grote meerwaarde zijn. Bent u enthousiast geworden over leasing Hitachi? Neem vrijblijvend contact met ons op.