Kraantje leasen bij MiniMachine Leasen.nl

minimachine leasenWilt u een kraantje leasen? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u voor een maandelijkse prijs een kraantje leasen kunt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Brant B.V. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden zodat wij u vandaag de dag een ruim assortiment aan kunnen bieden van verschillende soorten kranen. Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een kraan een grote uitgave kan zijn. Zeker als startende ondernemer kan dit een te dure kostenpost zijn. Brant B.V biedt u vandaag dé oplossing aan. Door een contract op te stellen kunt u voor een betaalbare prijs maandelijks een kraantje leasen. Bent u benieuwd hoe dat in zijn werk gaat of wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak met ons in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een kraantje leasen.

Kraantjes leasen: hoe werkt dat?

Heeft u voor uw bedrijf een kraantje nodig? Kijkt u al langer rond naar een kraantje, maar is het op dit moment niet mogelijk een kraantje te kopen? Wat dacht u van een kraantje leasen? Een kraantje leasen is de ultieme oplossing voor ondernemers die dringend een kraantje nodig hebben voor hun werkzaamheden, maar er de financiële middelen er even niet voor hebben. Mini Machine Leasen weet als geen ander hoe we die ondernemers tegemoet kunnen komen met het leasen van een kraantje of andere machines en aanhangwagens.

Eenvoudig kraantje leasen

Een kraantje leasen, of bekijken of een kraantje leasen iets voor u is, werkt heel eenvoudig. Op de website van Mini Machine Leasen vult u het kraantje van uw keuze in, u laat uw gegevens achter en wij sturen u prompt een passende offerte. Wij staan erom bekend dat we eerlijke, betaalbare prijzen hanteren. U loopt geen enkel risico en werkt gedurende de leasetijd met mooi, nieuw materieel. Te mooi om waar te zijn? Vele andere tevreden klanten die een kraantje bij ons leasen zullen u vertellen dat het echt kan.

Eerst kraantje leasen, dan eigenaar worden?

Mini Machine Leasen gaat zelfs nog een stapje verder dan alleen een kraantje leasen. We hebben namelijk een perfect financial lease plan opgesteld, waarmee u aan het einde van alle betalingstermijnen de eigenaar wordt van het kraantje, waar u al die tijd al mee gewerkt heeft. Aan het einde van het leasecontract is het kraantje 100% van u.

Denkt u erover om nog meer materieel te leasen dan alleen een kraantje? U kunt bij Mini Machine Leasen te kust en te keur kiezen uit:

  • aanhangwagens,
  • mini-gravers,
  • mini-loaders,
  • verdichtingsmachines,
  • aanbouwdelen,
  • huurkoop.

Mini Machine Leasen is gevestigd in Dongen, waar u van harte welkom bent om eerst eens een kijkje te komen nemen voor u uw kraantje gaat leasen. U bent van harte welkom tijdens werkdagen, op zaterdagen tot 13.00 uur en op maandagen tot 21.00 uur. Als u van tevoren even een afspraak maakt, ruimen wij voldoende tijd in om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. Een leasecontract voor het kraantje leasen kan dan ook meteen afgesloten worden.

Mini Machine Leasen is een landelijk opererende handelsorganisatie en daarom is op locatie afleveren of service verlenen aan uw kraantje geen enkel probleem. Inmiddels beschikken we over jarenlange ervaring en grote deskundigheid, waardoor we u betrouwbaar advies geven. U zit bij ons ook goed voor het produceren, verkopen, financieren, repareren en onderhouden van uw kraantje; de werkplaats is ingericht op onderhoud en reparaties. Daarnaast beschikt Mini Machine Leasen over gecertificeerde keurmeesters voor de jaarlijkse machinekeuringen.