Shovel leasen bij MiniMachine Leasen.nl

shovel leasen

Wilt u een shovel leasen? U heeft voor uw bedrijf een shovel nodig maar u wilt niet direct een grote investering doen? Dan kunt u bij MiniMachineLeasen.nl terecht om deze te leasen. Een shovel leasen is ideaal voor de startende ondernemer. U hoeft geen dure aanschaf te doen en u loopt geen enkel risico. Vanzelfsprekend huurt u bij ons een gloednieuwe shovel. Bekijk ons aanbod van shovels en u treft vast en zeker de shovel aan die geknipt is voor uw bedrijf. U kunt een shovel leasen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ons aanbod bestaat uit shovels van het bekende en solide merk HITACHI. Al onze shovels zijn compact en kunnen makkelijk vervoerd worden op een trailer. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan projecten en kunnen worden gebruikt met een verscheidenheid aan hulpstukken. Onze shovels zijn gebruiksvriendelijk, comfortabel te bedienen en met gemakkelijke toegang tot de cabine. Bovendien zijn ze buitengewoon productief en ook nog eens zuinig en makkelijk te onderhouden. Voor een gedetailleerde beschrijving kunt u een kijkje nemen bij ons aanbod.

Shovel leasen bezichtigen

Op zoek naar een bedrijf waar u uw shovel leasen kunt? MiniMachinesLeasen.nl is een landelijk opererende handelsorganisatie die het geen enkel probleem vindt om uw shovel op locatie af te leveren of service te verlenen. U heeft de mogelijkheid om de shovel leasen van uw keuze in het echt te komen bekijken. Ons bedrijf is gevestigd in Dongen (Noord-Brabant) vlakbij Breda. Bezichtiging kan op werkdagen, maar ook op zaterdag tot 13.00 uur. Op maandag kunt u zelfs tot 21.00 uur terecht. Het meest verstandige is echter om een afspraak te maken zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.

Shovel leasen volgens uw specifieke wensen

Het grote voordeel van een shovel leasen is dat u de investering van de aanschafprijs over meerdere maanden kunt verdelen. Dit kan in uw boekhouding een meerwaarde zijn. Als u contact met ons opneemt dan lopen wij in een persoonlijk gesprek alles met u door. Welke shovel past het best bij u? Hoe lang moet de looptijd duren en wat zijn precies de kosten? Wij stemmen alles af op uw specifieke wensen. U betaalt bij ons een sterk gereduceerd tarief en eerder dan u denkt is de shovel compleet van u. Over een BKR-registratie doen wij niet moeilijk. Ons uitgangspunt is dat uw verleden geen rol speelt maar dat enkel het nu en de toekomst tellen. Bent u enthousiast geworden? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!