Financial lease shovel bij MiniMachine Leasen.nl

financial lease shovel

Op zoek naar een financial lease shovel? U heeft voor uw bedrijf een shovel nodig maar u wilt niet direct een grote investering doen? Dan kunt u bij MiniMachineLeasen.nl terecht om deze te leasen. Met financial lease bent u direct eigenaar van de shovel en profiteert u van de fiscale voordelen. Het is een ideale constructie voor de startende ondernemer. U hoeft geen dure aanschaf te doen en loopt geen enkel risico. Vanzelfsprekend leaset u bij ons een gloednieuwe shovel. U kunt een financial lease shovel leasen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Al onze shovels zijn betrouwbaar en duurzaam. Ze zijn veelzijdig inzetbaar en hebben een laag brandstofverbruik. Al onze shovels bevatten de hoogwaardige techniek waar Hitachi om bekend staat. Het onderhoud vereist minimale inspanning en u kunt langdurig werken zonder te hoeven tanken. De machines zijn beschermd tegen onverwachte schokken, zijn makkelijk te transporteren en soepel te bedienen.  Al onze shovels zijn ontworpen met nadruk op het comfort en de veiligheid van de machinist. Met verschillende bijlagen zijn ze gemakkelijk aan te passen voor uiteenlopende taken. Neem een kijkje bij ons aanbod voor een uitgebreide omschrijving. U zult versteld staan van alle mogelijkheden.

Financial lease shovel bezichtigen

Heeft u een financial lease shovel nodig? MiniMachineLeasen.nl is een landelijk opererende handelsorganisatie die het geen enkel probleem vindt om uw shovel op locatie af te leveren of service te verlenen. U heeft de mogelijkheden om de financial lease shovel van uw keuze in het echt te bekijken. Ons bedrijf is gevestigd in Dongen (Noord-Brabant), vlakbij Breda. Bezichtiging kan op werkdagen, maar ook op zaterdag tot 13.00 uur. Op maandag kunt u zelfs tot 21.00 uur terecht. Het is verstandig om eerst een afspraak te maken zodat u zeker weet dat wij alle tijd voor u hebben.

Financial lease shovel leasen volgens uw specifieke wensen

Het grote voordeel van een shovel leasen is dat u de investering van de aanschafprijs over meerdere maanden kunt verdelen. Dit kan in uw boekhouding een meerwaarde zijn. Als u contact met ons opneemt dan lopen wij in een persoonlijk gesprek alles met u door. Welke shovel past het beste bij u? Hoe lang gaat de looptijd duren en wat zijn precies de kosten? U betaalt bij ons een sterk gereduceerd huurtarief. Over een BKR-registratie doen wij niet moeilijk. Wij hebben als uitgangspunt dat uw verleden geen rol speelt en het enige wat telt het nu en de toekomst is. Bent u enthousiast geworden om een shovel te leasen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan!